Levenswegbegeleiding
Elke gebeurtenis in ons leven reikt ons informatie aan om mee aan de slag te gaan in onze persoonlijke evolutie. Dagelijkse of dezelfde ruzies met je partner, kind, baas, moeder en/of buurman, zijn een uitnodiging tot bewustzijnsgroei. Tijdens de 1 op 1 sessies kijk ik graag mee met jou naar wat de spiegels van het leven jou net komen vertellen. Mogelijk creeer je hierdoor inzichten voor jezelf en komt er weer rust en balans. Van baby tot tiener en van puber tot 99plusser, jullie zijn allemaal welkom. Een sessie kan tussen 1u en 3u duren. 
Sessie van 1u : 50 euro. Sessie van 2u : 75 euro. Sessie van 3u : 90 euro.  
Reserveren kan via : Flutterby of telefonisch 0478/94.88.66.​​​​​​​
​​​​​​​
Opstellingen
Zichtbaar maken wat er is
Systemisch opstellingswerk
Opstellingswerk is een praktische, verhelderende techniek waarmee je inzicht kunt krijgen in de oorzaak van bepaalde situaties die zich in je leven manifesteren. Transgenerationeel worden onbewust patronen doorgegeven en het veld waarin we werken geeft een beeld weer van de verwarring die hierdoor ontstaan is.Het ontwarren van de knoop gebeurt tijdens een opstelling steeds met eerbied en respect zonder oordelen of veroordelen. 
Je bent welkom vanaf 19u15, we starten stipt om 19u30 en eindigen omstreeks 22u30 (afhankelijk van de opstelling). Elke avond is er ruimte voor 2 a 3 opstellingen. De avond zelf zal bepalen rond wiens vraag we zullen werken.
Deelnameprijs incl thee en water tijdens de pauze : 30 euro te Lier en 35 euro op locatie. 
Wens je een privé-opstelling bij je thuis of een 1-op-1 opstelling tijdens een consult, dat kan ook.
Gelieve me hiervoor te contacteren​​​​​​​

Workshops
Ont-moet jezelf                                                                            DATA WORKSHOPS

Wens je een workshop te organiseren bij je thuis of voor je organisatie,dat kan. Neem dan even contact op.

Slapen daar zou je niet van wakker mogen liggen
Als inslapen of doorslapen een echte uitputtingsslag met jezelf is, dan brengt deze workshop jou misschien raad. Tijdens deze dag word je uitgelegd hoe en waarom slaapproblemen opduiken en krijg je een aantal tools aangereikt om het je makkelijker te maken om in te slapen en/of door te slapen. Je gaat zelf praktisch aan de slag met de aangereikte informatie. Syllabus, thee en water zijn inbegrepen.
Lunch zelf mee te brengen. Deelnameprijs 60 euro (op locatie kan deze prijs variëren). ​​​​​​​

Loslaten, hoe doe je dat dan?
“Laat het los” zegt men vaak…maar hoe doe je dat? En hoe weet je dat je iets vasthoudt? Laat staan wàt je vasthoudt?
In deze workshop gaan we samen kijken naar wat het eigenlijk is, dat vasthouden…
Voor een deel in theorie, maar ik reik je ook praktische tips aan om aan de slag te gaan.
Jouw bijdrage: 60 € inclusief water en thee (op locatie kan deze prijs varieren), lunch zelf mee te brengen.
We starten om 10u en sluiten af omstreeks 17u. Voel jij je aangesproken, worstel je zelf met dingen die je niet kan loslaten? Schrijf je dan hier in voor de volgende workshop.

Spiegeltje, spiegeltje
Waarom lopen we toch steeds tegen dezelfde situaties aan ? Waarom reageren onze naasten altijd op dezelfde irritante wijze ? Waarom kan je nooit eens iets goed doen voor je ouders of je baas ?
Een van de mechanismen om dichter bij ons ware zelf te komen en te groeien in bewustzijn, zijn spiegels. Spiegels komen we elke dag weer tot onze grootste ergernis tegen in ons leven. We kunnen er niet onderuit. Tot we de kracht vinden om ons spiegelbeeld in de ogen te kijken. Dan gebeurt er plots iets magisch. Wil je weten wat ? En wil je graag meer weten wat die spiegels jou net komen vertellen ? Schrijf je dan in voor de dagworkshop "Spiegeltje, spiegeltje". We gaan tijdens deze workshop ook praktisch aan de slag met jouw spiegels. We starten om 10u en eindigen omstreeks 17u.Thee en water worden voorzien, lunch zelf mee te brengen. Deelnameprijs : 60 euro. (op locatie kan deze prijs variëren
).

De taal van ons lichaam - Allergieën
In de workshop De taal van ons lichaam - Allergieën gaan we samen op pad om een nog completere kijk op onze gezondheid te ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om vanuit een andere visie te kijken naar wat er gebeurt met ons lichaam als we “allergische reacties” vertonen en hoe we het zelf-helend vermogen van ons lichaam nog beter kunnen ondersteunen. We kijken ook naar de symboliek van allergische reacties en waartoe we worden uitgenodigd in de ontwikkeling van wie we zijn en wat we hier komen doen. Hoe oa onze voedselkeuzes en 'goestingskes”, onze intoleranties en allergieën ons veel meer komen vertellen dan we denken.
We starten om 10u en eindigen omstreeks 17u.
Deelnameprijs : 60 euro. Water, thee en syllabus zijn inbegrepen in de prijs. Lunch zelf te voorzien.
Deze workshop wordt ook verspreid over 3 avonden gegeven. Deelnameprijs : 75 euro (op locatie kan deze prijs variëren).
​​​​​​​
Help, ik ben hoogbegaafd en hooggevoelig !
Ben jij ook de weg kwijt naar jezelf ? Naar wie jij in wezen bent ? Vanuit onze opvoeding is er vooral oog voor de fysieke en mentale ontwikkeling. De eerder negatieve stempel die ondertussen bij  hooggevoeligheid hoort is een mooi voorbeeld van hoe we onvoldoende aandacht hebben voor onze emotionele of voelwereld ontwikkeling. Hoe kunnen we hooggevoeligheid omzetten in een kwaliteit ? En wat als je daarbij ook nog eens hoogbegaafd bent en je sinds je jeugd een patroon hebt opgezet zodat je beter past binnen het kader van je omgeving?  Tijdens deze workshop krijg je kapstokken aangereikt en ga je voelen hoe je daar voor jezelf het beste mee kan omgaan zodat je helemaal volgens jouw levensdoel in jouw leven kan staan. Deelnameprijs 60 euro/ dagmodule (op locatie kan deze prijs varieren). 

De zin van ziekte
Deze workshop bestaat uit verschillende modules. We gaan onder andere kijken naar de taal van ons lichaam, waarom we ziek worden, de symboliek van ziektes, en de verschillende technieken waarmee we ondersteunend kunnen handelen. Deze workshop heeft niet tot doel diagnoses te stellen en reguliere behandelingen te vervangen. Er zijn 3 modules. Deelnameprijs 60 euro/ dagmodule (op locatie kan deze prijs varieren). De modules kunnen afzonderlijk gevolgd worden.

Massage aanbod
De aanrakingen maken je meer bewust van je lichaam en zorgen ervoor dat opgeslagen spanningen en emotionele stress worden vrijgemaakt en afgevoerd. Hierdoor komt er opnieuw plaats voor een gevoel van welbehagen en bewegingsvrijheid.
Reserveren kan via : Flutterby of telefonisch 0478/94.88.66.
​​​​​​​
image-284274-02B41461.jpg
Regeneratie
Deze methode, met de kleren aan, bevordert de energieflow in je lichaam.
Duurtijd : 2 of 3 uur. 
Kostprijs 75 euro of 90 euro.
image-284279-20816660.jpg
Reiki sessie
Tijdens een Reiki sessie houd je je kleren aan en wordt de Universele Levensenergie uitgenodigd om door jou te stromen dmv zachte aanrakingen op verschillende plaatsen op je lichaam.
De Reiki-energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle tereinen uit tot diepgaande rust en groei.
Gun jezelf een uurtje en ervaar de weldaad van een sessie. Prijs : 50 euro/1u30 en 75 euro/ 2u30. ​​
image-284270-02E29467.jpg
Vitaliserende massage
Tijdens deze massage gebruik ik essentiele olieen afgestemd op het moment om een volledig gevoel van welbehagen te creeren.
Prijs per minuut : 1 euro.
Te boeken vanaf 30 minuten.
image-284277-43778026.jpg
Voet of hoofdmassage
Onze voeten en ons hoofd zijn oa toegangspoorten tot wie we in wezen zijn.
Massage van het hoofd of de voeten zorgt voor een instant verlossing van stress.
Het zijn korte massages van 30 min die je een verkwikkende boost geven.
Prijs voor 1/2 uur : 30 euro.
image-284279-20816660.jpg
Voetreflexologie sessie
Ons ganse lichaam wordt weerspiegeld in onze 2 voeten. Door de voetreflexologie methode toe te passen, kan je je gezondheid optimaliseren. Het is een drukpuntmassage die mogelijk pijnverlichtend werkt voor onze organen en andere delen van ons lichaam. Gun jezelf een uurtje en ervaar de weldaad van een sessie. Prijs : 50 euro. ​​​​​​​