​​​​​​​
FLUTTERBY
Flutterby heeft de intentie om vanuit een hollistisch perspectief mensen te begeleiden ergens onderweg op hun levensweg. Je kan er terecht voor : Levenswegbegeleiding, regeneratie techniek, opstellingswerk, workshops, vitaliserende massage gebaseerd op biologische essentiele olien en voetreflexologie.

LEVENSWEGBEGELEIDING
Soms raken we verward door de gebeurtenissen die we op ons pad tegenkomen. Die verwarring is een ideale leidraad om te gaan kijken waartoe het leven jou uitnodigt. Ik wandel graag even mee om tijdens onze ont-moeting weer rust en balans te creeren.
​​​​​​​
OPSTELLINGSWERK
Opstellingswerk is een praktische, verhelderende techniek waarmee je inzicht kunt krijgen in de oorzaak van bepaalde situaties die zich in je leven manifesteren. Trans generationeel worden onbewust patronen doorgegeven en het veld waarin we werken geeft een beeld weer van de verwarring die hierdoor ontstaan is.

WORKSHOPS
In de verschillende workshops probeer ik steeds om een kapstok aan te reiken. Hierdoor creer je voor de praktische oefeningen een veilige basis om tot eventuele inzichten te komen. Mooi is het als je met de oefeningen ook thuis verder aan de slag gaat.
​​​​​​​
REIKI, REGENERATIE, MASSAGES, & VOETREFLEXOLOGIE
Door aanrakingen word je je meer bewust van je lichaam en kunnen opgeslagen spanningen en emotionele stress vrijgemaakt en afgevoerd worden. Hierdoor komt er opnieuw plaats voor een gevoel van welbehagen en bewegingsvrijheid. Als Reiki Master integreer ik ook tijdens fysieke massages, de Reiki techniek. Massages en voetreflexologie kunnen vanaf 30 min geboekt worden. Regeneratie en Reiki vanaf 60min.
​​​​​​​